UUS E-POOD VÄHEKASUTATUD RÕIVASTELE

Kellele poleks sümpaatsed inimesed, kes on suutnud enda igapäevatarbimise muuta maksimaalselt jätkusuutlikuks? Toredad ostud vähekasutatud riiete poodidest ja vanade riideesemete ümberõmblemine on nende riietusstiili muutnud silmnähtavalt unikaalseks. Vahest olete teiegi mõnest vähekasutatud riiete poest paar eriti head pakkumist koju toonud.

Paljudele on mööda riidepoode kolamine üks tänuväärsemaid lõõgastusi(Vaata lähemalt siit – naiste teksad internetis). Ent küllap olete teinekord isegi märganud ka tüdinud abikaasasid, kes seal parema meelega ei viibiks. Nemad eelistaksid oma riidekappi mugavalt täiendada netipoodides. Suur on mõne inimese imestus, kuuldes, et veebist leiab ka väga häid uusi ja vähekasutatud riideid, kusjuures neid ei pea tellima sadade või tuhandete kilomeetrite kauguselt.

Armastatud pood nüüd netis

Oma poodidega Tallinnas ja Pärnus tegutseva Kilomaxi kaupluseid on häid riideid armastavad külastajad väärtustanud juba aastaid. Inglismaalt, Šveitsist, Itaaliast ja Hollandist valitud hea kvaliteediga kaup tuleb otse rõivaste sorteerimispunktidest.

Alates 2021. aasta algusest pakub meeldivat veebipõhist ostuvõimalust oma täiesti uutele ja vähekantud rõivastele ka kauplus Kilomax. E-poes rõõmustavad kliente unikaalsed esemed, sajad kaubamärgid ning ootamatult mitmekülgne valik mudeleid ja mõõtmeid.

Nii on teil nüüd võimalus leida endale meelepärased täiesti uued või vähekantud riided kodust väljumata. Tellimuse saab vormistada mõne minutiga ning teie ostukorvi sisu saadetakse sobivasse pakiautomaati. Kui aga ostetud kaup teatud põhjustel teid ei rahulda, võib tellimuse ka tagasi saata.

Riided ja jalanõud meestele ja naistele

Aeg-ajalt mõne uue riietuseseme soetamine annab sageli piisavalt uut jõudu, et alustada uut töö-või puhkepäeva värskelt ja end hästi tundes. Ettevõte on teinud kõik võimaliku, et nende valikusse kuuluvad rõivad ja jalavarjud oleksid ühtmoodi trendikad ja kvaliteetsed nii meestele kui ka naistele.

Mugavas veebipoes saavad meessoo esindajad tutvuda laia valiku mantlite, teksade, lühikeste pükste, ülikondade, jakkide, kampsunite, spordiriiete ja paljude teiste riietega. Naistel on šoppamine ehk veelgi põnevam, kuna nende valikus on ka seelikud, kardiganid, topid, retuusid, ööriided, aksessuaarid, jalatsid ja muu. Ühtlasi leiab kauplusest riideid nooremale põlvkonnale – poistele, tüdrukutele ja beebidele.

Arvatavasti saate E-Kilomaxiga päris headeks partneriteks, kui otsite kauakestvaid rõivaid või jalanõusid, olgu siis täiskasvanutele või lastele. E-poodi tasub külastada tihti, et leida viimaseid sooduseid ja kõige uuemaid kaupu.

Pange tähele, et Kilomaxi puhul ei tähenda mõiste “kasutatud riided” mingil juhul seda, et riiete kvaliteet oleks mingil moel kehv. Enamik riideid on täiesti uued – selles võib ise veenduda aadressil www.e-kilomax.lv/et.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *