HOKIPOOD, KUST LEIAD VAJALIKU VARUSTUSE

Pane ennast valmis – põnev hooaeg on jälle algamas! Tule kindlasti läbi ja avasta, millise kaubaga üllatab Sind hokipood algaval sessoonil. Oleme hokivarustuse turgu Eestis juhtinud juba kaua aega.

Teeme tööd selle nimel, et meie poe kaubavalikus oleks alati ainult parim ja modernseim varustus. Jäähokihooaja alguse puhul on kaupluses ka eripakkumisi – ehk leiad ka endale midagi sobivat!

https://hockeypoint.ee/ee_ee/uisud

KVALITEETNE VARUSTUS

 

Teeme koostööd suuremate kaubamärkidega, mis tagavad varustuse garantiid. Uisud, riietus, kotid, tarvikud, kepid – tutvu kõikide meie toodetega internetipoes! Panime kirja, mida meie hoki varustus endas hõlmab.

 

HOKIKEPID

 

Erisuuruses hokikepid – kõikidele vanusegruppidele hoki kepid ja nende lisatarvikud. Saad valida hokikeppi vastaval enda soovidele – lemmik bränd ja värv. Hokikeppide hind sõltub suures osas sellest, mis omadusi sa neis otsid.

Leia endale hokikepp juba täna!

 

UISUD

 

Hokiuisud, iluuisutamise uisud, lasteuisud – valik on lai nii suuruste, kui ka kaubamärkide osas.  Jäähoki uisud on rubriigi all. Otsingu abiga saad mängida uiskude kvaliteediga ning leida just see kõige sobilikum.  Sporti tehes peavad uisud olema korralikud, et soodustada häid tulemusi ning mugavusetunnet.  Kauplusest leiad ka kõiksugused lisatarvikud, mida uiskude kasutamisel vaja oleks.

 

RIIETUS

 

Eriti lahedad riided soojaks ja külmaks hooajaks. Nokamütsid on olnud väga populaarsed meie klientide seas. Mütsid on pesapalli tüüpi. Filtri abil saad teha valiku nii suuruse, värvi kui ka kaubamärgi järgi.

 

Teine popp riietusese on hokisärgid. Kuuli prindiga või heade spordiomadustega – vali kõik omadused koos või eraldi. Aga võid olla kindel – ükskõik, mis valiku sa teed, on see korralik.

 

TULE ŠOPPAMA!

 

Kuna jäähoki on füüsiliselt väga proovile panev meeskonnasport, siis on põhiline, et hokivarustus oleks väga vastupidav.  Oleme hoki pood, kus kõikidel toodetel on olemas garantii. Aitame sind nõuga, et leiaksid endale sobivaima asja. Saame aru, et eriasjade puhul – hoki uisud või hokikepid – peensusi on arvukalt ning ei saagi kõigega kursis olla.  Külasta e-poodi või tule kohale!

Premeeri ennast algava hooaja puhul uue varustusega?

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *