SUURIMA TOOTEVALIKUGA HOKIPOOD

Säti ennast valmis – kaasahaarav hooaeg on jälle algamas! Meie hokipood palub kõiki huvilisi tooteid vaatama.

Oleme hokitarvete turgu Eestis juhtinud juba pikalt. Soovime headele ostjatele pakkuda ainult kvaliteetset kaupa. Hooaja alguse puhul on kaupluses ka sooduspakkumisi – ehk leiad ka endale midagi sobivat!

https://hockeypoint.ee/

KVALITEETNE VARUSTUS

 

Tootevalikus on päris lai valik varustust ainult tuntud brändidelt. Meie varustuse seas on uisud, kepid, kaitsmed ning lisatarvikud – kõik, mida jää peal vajada võiksid. Edasi lugedes saate paremini aimu, milline hoki varustus on meie e-kaupluses müügil.

 

HOKIKEPID

 

Valikus on hokikepid nii väikestele kui suurtele. Saad valida hokikeppi erinevate omaduste järgi – nt kaubamärk või värv. Kui tahaksid põhjalikumat informatsiooni selle kohta, kuidas kujuneb hokikeppide hind, siis hea meelega räägime sellest lähemalt.

Soeta endale hokikepp juba täna!

 

UISUD

 

Meie esinduskaupluse tootevalikus on nii hokiuisud kui ka uisud iluuisutamise jaoks.Nii hoki kui ka iluuisutamise uisud on üsna laias valikus ja erisuguste omadustega.   Jäähoki uisud on lehe all. Filtri abiga on võimalik mängida uiskude omadustega ning valida just see kõige parem. Uisud on nii iluuisutamise kui ka jäähoki alal oluliseim osa varustusest ja sellepärast on põhiline, et uisud oleks korralikud ja vastupidavad.  Internetipoest leiad samuti igasugused lisatarvikud, mida spordialal vaja võiks minna.

 

RIIETUS

 

Eriti lahedad riided soojaks ja külmaks hooajaks. Suvise tootevaliku all on ka nokamütsid.  Kaubavalikusse olema juurde pannud kõik suuremad kaubamärgid, seetõttu mütsid on eriti moekad. Leia enda jaoks sobilikke omadustega vägev müts!

 

Teine kuum kaup on hokisärgid. Ägeda prindiga või sportlikud – saad valida kõik omadusi koos või eraldi. Alati saad olla kindel – ükskõik, mis valiku sa teed, on see kvaliteetne.

 

TULE POODLEMA!

 

Kuna jäähoki on füüsiliselt väga proovile panev spordiala, siis on tähtis, et varustus oleks võimalikult kvaliteetne.  Oleme hoki pood, igal ostul on garantii. Võimaluse nõustame ka parima kauba leidmisel.  Teame, et erikaupade puhul – hoki uisud või hokikepid – detaile on rohkelt ning ei olegi võimalik alati kõike teada.  Vaata internetipoodi või tule kohapeale!

Uus hooaeg – uus varustus!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *