HOKIPOOD, KUST LEIAD SOBIVA TRENNIVARUSTUSE

Ole valmis – kaasahaarav aeg on taas algamas! Tule ja vaata, milliste toodetega rõõmustab Sind hokipood sel hooajal. Oleme hokikaupade turgu Eestis juhtinud juba pikalt. Näeme vaeva selle nimel, et meie esinduspoe kaubavalikus oleks alati ainult kõige parem ja kaasaegsem jäähokivarustus. Meil on väga haruldane valik mitmesuguseid temaatilisi asju – sisene veebikeskkonda ja vaata nüüd!

https://hockeypoint.ee/ee_ee/varavavahtide-jaoks

TURVALINE VARUSTUS

 

Valikus on üsnagi lai valik hokivarustust vaid professionaalsetelt firmadelt. Uisud, riietus, kotid, aksessuaarid, kepid – tutvu kõikide meie toodetega internetipoes! Tegime väikse ülevaate, mida meie hoki varustus täpsemalt tähendab.

 

HOKIKEPID

 

Erisuurusega hokikepid – suurte ja väikeste hoki kepid ja nende tarvikud. Otsingu abil vali vajalikud omadused ning näed vastavat tootevalikut. Hokikeppide hind võib erineda sõltuvalt hokikepi firmas, suurusest ja muudest omadustest.

Leia endale hoki kepp juba täna!

 

UISUD

 

Hokiuisud, iluuisutamise uisud, lasteuisud – valik on lai nii suuruste, kui ka kaubamärkide osas. Jäähoki uisud on mõeldud mõlemale soole. Iluuiskude puhule tootevalikus on uisud vaid tüdrukutele. Uisud on nii iluuisutamise kui ka jäähoki alal tähtsaim osa varustusest ja seetõttu on oluline, et need oleks mugavad ja vastupidavad. Pealegi saad juurde muretseda samuti erinevaid mitmesuguseid, sh pudelid, teemandid ja needid.

 

RIIETUS

 

Riietuse lehe all leidub nii suvine kui ka talvine riietus. Suvise kategooria all on ka nokamütsid.  Valikusse olema juurde pannud kõik suuremad kaubamärgid, seetõttu mütsid on vägagi moekad. Leia enda jaoks sobilikke omadustega vägev müts!

 

Teine kuum kaup on hokisärgid. Ägeda prindiga või heade spordiomadustega – vali kõik omadused koos või eraldi. Alati saad olla kindel – ükskõik, mis valiku teed, on see hea kvaliteediga.

 

TULE POODLEMA!

 

Kuna jäähoki on füüsiliselt väga proovile panev sport, siis on põhiline, et varustus oleks väga püsiv.  Oleme hoki pood, kus kõikidel toodetel on olemas garantii. Vajadusel saame nõustada ka sobiva hokivarustuse leidmisel.  Hoki uisud ja hoki kepid on tegelikult väga palju üksikasjalikumad kui alguses tundub. Peale seda leiate meie juurest ka kõige populaarsemad tooted.

Mis oleks veel parem kui uus varustus uuel hooajal?

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *